Nieuw Seizoen

Geplaatst door Randy op 02-03-2014


Het is alweer begin Maart, over 4 weken is het alweer zover, dan begint het nieuwe race seizoen. Van trainen is het echter nog niet echt gekomen feestjes, bikes in orde maken en allerlei andere oorzaken waren van invloed op de trainingstijd voor afgelopen winter.
Om te beginnen is Co nu ook actief als de voorzitter van de RAP, dit nadat Hank besloot om zijn positie als voorzitter op te geven. Daarnaast zal Co actief blijven als monteur voor de 5 gemotiveerde rijders van het team, al met al zal het dus een druk bezet jaar gaan worden.

Chantal & Randy hebben beide alle 3 de trainingen gereden, Berry & Daryl hebben beide maar 1x gereden deze winter. Daryl kon de eerste twee trainingen niet mee, terwijl Berry de laatste 2 niet mee kon.
Beide hadden het probleem dat hun bike helemaal zou worden nagelopen en alvast werd geprepareerd voor het volgende seizoen, daarnaast is berry van een DM overgestapt naar een GRC RRZ, zelfde geldt voor Randy die zijn RR heeft vervangen door een RRZ. Daarnaast gaat Berry genieten van een 50cc blok i.p.v. 40cc welke netjes door Bert Deroue in orde is gemaakt.

Na de 3 trainingen zijn de bike van Chantal en Randy naar Bert gebracht, om in orde gemaakt te kunnen worden voor het 40 open kampioenschap.

Randy is overigens zeer te spreken over zijn nieuwe bike, vooral het sturen gaat velen malen makkelijker op de RRZ, na de eerste rondjes kwam hij van de baan met de opmerking "ik hoef amper meer te sturen om de bocht door te komen". Echter verliepen de trainingen niet altijd zoals gewenst kapotte koppelingen, problemen met de carburateur en andere ongemakken kwamen vaak genoeg naar voren.

Voor 2014 ziet de kalender er best goed uit:
Maart
29 Assen Training/opstapdag
April
19 Assen 1e NK wedstrijd
Mei
10 Lelystad 2e NK wedstrijd (Rechtsom)
29 Goes 3e NK wedstrijd
Juni
7 Staphorst 4e NK wedstrijd
14 Ramsloh (Duitsland)5e NK wedstrijd
26 t/m 28 TT-Assen
Juli
5 Stadskanaal 6e NK wedstrijd (Lange baan)
Augustus
30 Veldhoven 7e NK wedstrijd
September
13 Assen 8e NK wedstrijd
27 Stadskanaal 9e NK wedstrijd (Korte baan)

We hopen in ieder geval er een heel mooi seizoen van te kunnen maken, Daryl & Berry gaan weer deelnemen bij de senioren en zoals eerder vermeld zullen Chantal & Randy gaan deelnemen in de open 40.