Site onderhoud en meer

Geplaatst door Randy op 16-02-2015


Zoals waarschijnlijk wel is opgemerkt door de meeste bezoekers, werden de verslagen en tussenstanden wel bij gehouden maar dat was het dan ook wel. De facebook pagina werd iets beter onderhouden maar dat was ook niet veel bijzonders
Hier gaan we nu verandering in proberen te brengen, de site zal een opfrisbeurt krijgen en we zullen vaker proberen ook hier aanvullende informatie te gaan plaatsen.


Het gastenboek hebben we besloten weg te halen, de tijd die er in zit om elke dag veel spam en reclame berichten weg te halen, is der mate veel dat het beter is om het niet meer te gebruiken. Voor Berichtjes kunnen of het contact gedeelte of de facebook pagina gebruikt worden.

Het volgende puntje van aandacht is dat Co het voorzitterschap van de RAP, niet heeft voort gezet, de reden hiervoor gaan we verder niet op in. Hij wil zijn tijd nu alleen nog besteden aan het sleutelen tijdens de wedstrijd dagen.

Daarnaast had ik al aangegeven dat de site een opfrisbeurt nodig heeft, er zullen nieuwe foto's gaan komen, hier en daar andere weergave's en wat meer aandacht voor foto's/sponsors op elke pagina.

Ondertussen wordt alles qua materiaal al netjes in orde gemaakt voor komend seizoen, zo zijn de bike's van Chantal en Randy al netjes opgeknapt en onder handen genomen door Bert Deroue. Op dit moment wordt er druk aan die van Daryl & Berry gewerkt, zodat ook hun weer met goede bike's kunnen deelnemen.

Op dit moment is het zo dat Chantal en Randy beide in de open 40 blijven, mocht om wat voor reden dan ook toch de overstap naar de open 50 interessanter zijn laten we dit zo snel mogelijk weten. De keuze voor de open 40 is gemaakt i.v.m. het ietwat teleurstellende seizoen 2014 en omdat beide andere belangrijkere zaken hebben op dit moment.

Daryl en Berry zullen weer gaan rijden bij de Senioren groep, waar beide het naar hun zin hebben en waar ze ook goed mee kunnen komen, daarnaast heeft Daryl een 3e plek om te verdedigen aankomend seizoen en Berry een 5e plek.
Dit was het wel even voor nu.