Dubbel podium tijdens eerste race 2015

Geplaatst door Randy op 16-04-2015


Test!

Wat een mooi begin, van het nieuwe seizoen, gewoon met 2 rijders op het podium. Zoals al terug te lezen viel in de verslagen, kwamen Chantal en Randy beide op het podium terecht. Waarbij Randy 2e werd en Chantal 3e.


Lees verder >>

Site onderhoud en meer

Geplaatst door Randy op 16-02-2015


Zoals waarschijnlijk wel is opgemerkt door de meeste bezoekers, werden de verslagen en tussenstanden wel bij gehouden maar dat was het dan ook wel. De facebook pagina werd iets beter onderhouden maar dat was ook niet veel bijzonders
Hier gaan we nu verandering in proberen te brengen, de site zal een opfrisbeurt krijgen en we zullen vaker proberen ook hier aanvullende informatie te gaan plaatsen.


Lees verder >>

Nieuw Seizoen

Geplaatst door Randy op 02-03-2014


Het is alweer begin Maart, over 4 weken is het alweer zover, dan begint het nieuwe race seizoen. Van trainen is het echter nog niet echt gekomen feestjes, bikes in orde maken en allerlei andere oorzaken waren van invloed op de trainingstijd voor afgelopen winter.


Lees verder >>

1ste NK 2013 Assen & 2de NK 2013 Lelystad

Geplaatst door Randy op 23-04-2013


Test!

Zo de eerste race hebben we weer achter de rug! Ondanks een nat begin in Assen, werden de 3 races verreden onder droge omstandigheden.

Maar de volgende uitdaging staat al weer klaar en dat is de race in Lelystad aankomend weekend, wat verwachten we er van en wat vonden we van Assen.


Lees verder >>

Voorjaarstraining NK 2013

Geplaatst door Chantal op 08-04-2013


Test!

Eindelijk was het dan weer zover we zouden buiten gaan rijden in Assen.
Geen echte wedstrijd maar een voorjaarstraining.
Er stond mooi weer in de planning maar toen we eenmaal in Assen aan kwamen hing er een dikke laag mist over het circuit.


Lees verder >>

Eerste buiten training van het jaar

Geplaatst door Randy op 18-03-2013


Test!

Zondag 17 Maart, was het dan zover, onze eerste training van het seizoen op een buitenbaan. Op het moment dat we wegreden van huis scheen de zon, wat ons goede hoop gaf op een mooie trainingsdag.


Lees verder >>

Bike van Chantal helemaal klaar voor 2013

Geplaatst door Chantal op 02-03-2013


Test!

O wat is die mooi geworden!
Minibike in de kleuren voor seizoen 2013 met dank aan van der ham service mijdrecht.


Lees verder >>

Trainingen 2012/2013 tot nu toe

Geplaatst door Randy op 23-01-2013


Test!

Sinds eind November zijn we weer aan het trainen op indoor kartbanen, op dit moment rijden we echter alleen op de kart baan in Nijmegen. De trainingen hier worden om de week verzorgt door Minibike Team Gelderland.

verder nog informatie over:
Hoe verlopen de trainingen?
Wat staat er nog op de agenda?
Hoe ziet het nieuwe seizoen er uit?


Lees verder >>

Opstap dag Assen en meer

Geplaatst door Randy op 01-11-2012


Test!

Op Woensdag 24 Oktober, was er een opstap dag, georganiseerd door de KNMV en Rap. Deze dag konden mensen kennis maken, met de NSF/Moriwaki/Yamaha Cup en de Minibike sport.

Wij waren hier ook heen gegaan, zodat Chantal een keer kon rijden met een grotere race motor, waarbij je ook nog is moet schakelen. Daarnaast hielpen wij Marco van Houtum en Ruud Groeneveld, bij de minibike opstappers, met lessen voordoen en sleutelen aan de opstap bikes.


Lees verder >>

Einde Seizoen

Geplaatst door Randy op 01-10-2012


Test!

Hierbij een terugblik op het afgelopen race seizoen. Het was al met al een mooi race seizoen, met een 4e plek voor Chantal en een 8e plek voor Randy. Daarnaast stond chantal 3x op het podium en was ze 2x heel dichtbij.


Lees verder >>

Race Ramsloh & preview Lelystad

Geplaatst door Randy op 24-06-2012De Race van Ramsloh was zoals al te lezen viel, in de verslagen van Randy en Chantal, een zeer geslaagd weekend. Beide reden een zeer mooie race, met een goed resultaat als gevolg. Voor Randy was het ook meteen het beste resultaat tot nu toe.


Lees verder >>

RACEN TEGEN ALS & PREVIEW 5E NK

Geplaatst door Randy op 14-06-2012


ALS Review
Zoals al te lezen viel bij de verslagen en eerder op de site, hadden wij 2 weken geleden een open bekerwedstrijd, deze race was ook gelijk een inzamelingsactie, voor de spierziekte ALS. Het was opzich een dag met best lekker weer, op een paar druppels in de ochtend na.


Lees verder >>

TRAINING LELYSTAD & PREVIEW RACE 4

Geplaatst door Randy op 25-05-2012


Gisteren 24 mei, hadden we een vrije training, op het midland circuit te Lelystad. Op het moment dat we de baan op mochten, was het droog en warm met een temperatuur van rond de 28 graden. Een ding was wel zeker, een tekort aan grip was er in ieder geval niet.

De eerste heat werd geopend door de wat minder gevorderde rijders, bij deze rijders zat Berry ook in de groep. Opzich had Berry het tempo er redelijk in zitten, maar er waren nog zeker een aantal punten die beter zouden kunnen. Vervolgens was het de beurt aan de gevorderde rijders, in deze groep zouden Randy en Chantal meerijden.


Lees verder >>

PREVIEW 3E NK!

Geplaatst door Randy op 09-05-20122 Weken geleden hadden we de race in Lelystad, zoals te lezen viel in de verslagen, was dat een redelijk geslaagd weekend. Chantal begon de race dag wat minder en werd in de eerste training, zelfs voorbij gereden door Randy!


Lees verder >>

2E: NK WEDSTRIJD IN LELYSTAD

Geplaatst door Randy op 25-04-2012


Na een redelijk race weekend in stadskanaal, zijn we nu bijna aanbeland, bij de wedstrijd die plaats vind in Lelystad. Ondertussen nog een enkele keer getrained, om nog wat kleine dingen na te lopen. Zo was de training vorige week in Lelystad, niet helemaal geslaagd, nadat het eerst 1 uur droog was begon het weer lichtelijk te regenen. Helaas was dit ook meteen het einde van de test voor wim, berry en randy, aangezien zij allen geen regen banden mee hadden genomen. Alleen chantal kon nog verder rijden deze training, maar ook zij had wat kleine problemen, door de omstandigheden waar in gereden moest worden.


Lees verder >>

SAMEN RACEN WE ALS DE WERELD UIT!!!

Geplaatst door Randy op 25-04-2012Op Zaterdag 2 juni van dit jaar, zullen we meerijden met de openbeker/benefiet wedstrijd die zal worden verreden op de kartbaan van Vledderveen. Deze dag zal vooral in het teken staan van de spierziekte ALS, alle opbrengsten van deze dag zullen dan ook naar de stichting gaan. We hopen daarnaast natuurlijk wel om eventueel die beker mee naar huis te nemen. Daarnaast is iedereen natuurlijk meer dan welkom om een kijkje te komen nemen bij de wedstrijden.


Lees verder >>

KWALIFICATIE TRAINING STADSKANAAL

Geplaatst door Randy op 31-03-2012Afgelopen weekend werd de Kwalificatie training gehouden op de kartbaan in stadskanaal. Deze trainingsdag was meer bedoeld, om te zien wie er in de klasses zitten, hoe de verhoudingen binnen die klasses zijn en of iedereen het niveau aan kan.


Lees verder >>

VRIJE TRAINING STADSKANAAL

Geplaatst door Randy op 25-03-2012


Laatste vrije Training gehad vandaag, voordat het seizoen gaat beginnen. Iedereen heeft lekker kunnen trainen in het zonnige weer. Eerst was het een grote groep rijders met beginners een gevorderden door elkaar, dit zorgde echter al snel voor problemen en misschien zelfs wel frustraties hier en daar.


Lees verder >>