Race Team Silleman

Wie rijden er allemaal mee in Race Team Silleman? Hieronder vind uw alle informatie over onze rijders en daarbij ook een overzicht van de minibikes die wij gebruiken.

 

Monteurs:

IMG_7187-1.png

Co Silleman


Eigenaar van het team.

Monteur

 

 

Info: Co heeft al meerdere jaren ervaring op het gebied van sleutelen aan auto's/motoren/brommers. Toen Chantal begon aan het NK in 2009, was dit echter totaal iets nieuws voor Co.

 

Nu 6 jaar later en 3 jaar ervaring als rijder, weet Co er het beste uit te halen, niet alleen voor Chantal maar ook voor de jongens Randy/Daryl/Berry. Daarnaast helpt hij anderen ook nog bij met sleutelen wanneer dit nodig is.

 

Van tijd to tijd helpt Co ook nog wel eens bij opstapdagen, maar het meeste van zijn tijd zit toch in het sleutelen en op en top houden van de 4 motortjes.

 

 

Rijders:

Chantal.jpg

Chantal Silleman

 

Klasse: Open 40

Nummer: 32

Bike: GRC RRZ

 

Info: Chantal begint alweer aan haar 7e seizoen op NK niveau, 1 jaar junioren A, 2 jaar junioren B en 2 jaar std 40 en nu 2 het 2e jaar open 40. Waar Chantal in de A en B vaak wel goed reed, maar altijd in de middenmoot zat, of meer richting de achterhoede, zo veel beter ging het in de standaard.

 

Met een aantal mooie podiumplekken in beide seizoenen van de standaard zat ze er steeds goed bij, maar elke keer net buiten de top 3 aan het einde van het seizoen. Vorig jaar in de open ging het echter totaal niet zoals gehoopt, problemen met de bike gooide vaak roet in het eten.

 

Voor het nieuwe seizoen is alles weer nagelopen en in orde gemaakt, we hopen dan ook dat het dit jaar aanzienlijk beter zal gaan, ieder geval op technisch gebied.

Randy.jpg

Randy Bierstekers

 

Klasse: Open 40

Nummer: 31

Bike: GRC RRZ

 

Info: Randy gaat ondertussen ook al weer zijn 4e seizoen tegemoet, waarbij hij vorig jaar voor het eerst het podium behaalde in de open 40.

 

Het groteb probleem bij Randy is en blijft het blijven zitten, blijft hij op de bike komt hij redelijk tot goed mee, maar als hij meer dan goed mee wil komen gaat hij er weer is bij liggen. Zo heeft hij vorig jaar 2 wedstrijddagen moeten overslaan door zijn valpartijen.

 

Voor aankomend seizoen is het de bedoeling om an te sluiten bij de top 5 of zelfs goed daarin mee te kunnen draaien. 

Daryl.jpg

Daryl Bierstekers


Klasse: Senioren +

Nummer: 30

Bike: GRC RRZ

 

Info: Dit wordt het 3e seizoen van Daryl in de minibike, maar ondanks de korte periode dat hij rijdt is hij toch al een keer 3e geworden in het kampioenschap.

 

Daryl had een aantal uitstekende wedstrijden vorig seizoen met ook een aantal podiumplekken, mooste vond hij zelf de vervangende race op Assen toen Ramsloh niet doorging. Toch had hij ook wat mindere wedstrijden, zo liep zijn bike bijna in elkaar op veldhoven en had hij in de laatste race nog behoorlijk moeite om voor de nummer 4 van het kampioenschap te blijven.

 

Voor aankomend seizoen zou het mooi zijn om het resultaat weer te evenaren, met een nieuwe bike moet die stap gezet kunnen worden. Of het gaat lukken is natuurlijk nog maar afwachten. (grof gezegd kan het alleen maar slechter gaan dit siezoen)

Berry.jpg

Berry Ramaker


Klasse: Senioren +

Nummer: 29

Bike: GRC RRZ

 

Info: Voor Berry wordt het ook het 3e seizoen, waarin hij hoopt nog weer wat dichter bij de rest van de senioren te kunnen zitten. Zeker nu de groep wat groter lijkt te worden.

 

Vorig seizoen verliep voor Berry nog behoorlijk goed, met uiteindelijk een 5e plek in het kampioenschap, waarbij hij maar 25 punten minder als Daryl had. Met zelfs een podium plek vlak voor het einde van het seizoen.

 

Zoals gezegd hopen we en Berry zelf dat hij er dit jaar nog wat beter bij kan zitten. Waarbij ook hij een nieuwere bike ter beschikking heeft.

 

 
 

 

Rijders onder onze begeleiding: